Diemer Arrangementer Øredobber Hvit Billig Salg Virkelig Klaring Nye Stiler Rabatt Besøk Kjøpe Billig Footlocker Målgang Kjøpe Billig Fabrikkutsalg fTCvpgIvJz

OP44SpCoIE
Diemer Arrangementer Øredobber Hvit Billig Salg Virkelig Klaring Nye Stiler Rabatt Besøk Kjøpe Billig Footlocker Målgang Kjøpe Billig Fabrikkutsalg fTCvpgIvJz
Advokatsidene – Rettshjelp i hele Norge
Vi viser vei for deg!
40 19 19 00
Christian Golden Cameo 2018 Nye Salg På Nettet Billig 2018 Unisex Perfekt Online SNPEs3
YouTube Google+ Instagram

Beste Engros Billig Online Kawa Som Er Zilver Billig Salg Lav Pris MYcBu

Hans Petter Faale

Temaet tollfrigrense dukker opp til stadighet og alle politiske partier i Norge har på et eller annet tidspunkt hatt heving av tollfrigrensen på partiprogrammet. Først gang jeg uttalte meg offentlig om dette var til Kjøpe Billig Nettsteder Calvinklein Jeans Lave Sneakers Finner Stor Salg På Nettet Beste Engros Billig Online For Billig Pris Salg Kostnad nrYGe
og nå skal jeg altså uttale meg igjen.

Denne gangen skal jeg i tillegg ta for meg fraktprisene og hvordan norske butikker indirekte sponser sine utenlandske konkurrenter med billig frakt. Mer om det lenger ned.

Først en liten oppklaringsrunde på hva tollfrigrensen egentlig er. Navnet er misvisende. For de aller fleste produktgrupper er det ikke toll i det hele tatt så i så henseende spiller det ingen rolle om tollfrigrensen er kr.200 eller kr.1000 (eller kr.10000 slik FpU ønsker ). Når så mange næringsdrivende protesterer er det fordi tollfrigrensen også gir momsfritak for utenlandske butikker.

Forvirringen har vært stor rundt dette og direktører, redaktører og politikere har stått frem i media og argumentert med at toll (som Norge i praksis ikke har) er konkurransehemmende og at tollfrigrensen (som i praksis er en momsgrense) derfor burde heves. Med andre ord tar de til orde for en slags omvendt “momsmur” til fordel for utenlandske butikker.

At forvirringen fortsatt er tilstede blant våre politikere finner vi et par eksempler på Nettsteder Billig Pris Aqa Stil Sandaler Og Slippers Aqa Stil A5472 Svart Frakt Rabatt Autentisk Billige Salg Utgivelsesdatoer Rabatt Betale Med Paypal bUtRQBa
.

Den ene utfordringen norske nettbutikker har er altså tollfrigrensen. Kr. 200 kan høres lavt ut men Witbrons Paul Green 1747077 Sebra M / Børste M Platin Utløp Bestselger mGh15u
(kr. 280). Andre kilder har beløpet høyere, denne målingen sier USD 74 . Legg til at 80% av posten som blir generert av e-handelen er under 2 kg så ser man at småpakker med relativt lav verdi faktisk utgjør en vesentlig del av den globale netthandelen.

Den andre utfordringen er fraktkostnaden og den har det vært snakket lite eller ingenting om i denne sammenheng. Har du noen gang lurt på hvordan utenlandske nettbutikker kan tilby veldig rimlig eller gratis frakt selv for småbestillinger på 10-15 kroner? Vel, Posten/Bring er medlem i og der har man internasjonale avtaler, som har til formål å gjøre det mulig for lavkostland og fattige land å sende post til et høykostland som Norge . Systemet fungerer slik at forskjeller i postutvekslingen mellom to lands nasjonale posttjenester blir godtgjort etter et system som tar hensyn til blant annet kostnadsnivået. Eksempelvis går det mer post fra Kina/Hong Kong til USA enn motsatt vei. Kina/Hong Kong betaler USA ca. kr.6/kg for å distribuere denne overskuddsmengden. Med slike priser blir det lett å tilby gratis frakt.

Hva Norge får betalt vet jeg ikke, men ifølge Alex Monroe Ketting Fjær Utløp Ebay Salg Shop Tilbud Salgs Nye Billigste Pris Online Kvalitet Gratis Frakt Utløp vyfpLIW04
er Norge definitivt på det tapende laget. Konsekvensen av denne kompensasjonsordningen er at Posten/Bring distribuerer pakker fra utlandet langt rimligere enn hva de gjør for innenlandske kunder.

Sørøstasiatene bør være svært fornøyde med denne ordningen. De får hele verdiskapningskjeden frem til pakken sendes til forbruker. Deretter sponser Posten med billig distribusjon og staten sponser med null moms.

Hvordan tollfrigrensen og Posten/Bring sine priser gir seg utslag for min norske nettbutikk skal jeg vise med dette eksempelet:

Jeg kjøper inn og selger et produkt fra en Slovensk produsent. Produsenten selger samme produkt på egen nettside. Prisen uten moms i Slovenia er €29,12 (kr. 236,68) og frakt til Norge €6,80 (kr.55,30).

Jeg selger samme produkt for kr. 349 (279,2 eks mva). Rimligste forsendelsmåte i Norge er Servicepakke som koster kr.77 (sone 3) + kr.14 for å innlevere den på postkontoret. Det blir kr. 91 eks mva (kr. 113,75 inkl moms), altså over det dobbelte av hva det koster å sende pakken EMS fra Slovenia til Norge.

I Norge er det Posten/Bring som distribuerer begge pakkene men for den Slovenske sendingen gjør de det altså mye rimligere. Hvis kunden betalte den faktiske fraktkostnaden ville min merpris på kr. 42 blitt mer enn “spist opp” og det hadde blitt dyrere å handle fra Slovenia. Isteden skjer det motsatte, kundens besparelse øker med det dobbelte bare på fraktkostnaden…..og på toppen av det hele kommer momsbesparelsen !!

Kjøper kunden produktet fra produsenten i Slovenia må han altså betale ca. kr. 292. Kjøper kunden fra min nettbutikk blir prisen ca. kr. 463,-. Nettbutikken min blir altså kr.171 (58%) dyrere selv om jeg i utgangspunktet bare er kr. 42 (18%) dyrere (og det bør jeg ha for å dekke inn frakten til Norge pluss ekstrakostnader som angrerett og 5 års reklamasjonsrett medfører).

Starter man nettbutikk i Norge har man akseptert at man skal konkurrere med utenlandske nettbutikker med lavere lønninger/kostnadsnivå. Vi ber ikke om beskyttelse mot dette slik andre yrkesgrupper i Norge gjør (og får). Vi ber om å få konkurrere på like vilkår.

Categories

41669082 turid@vendepunktetveiledning.no
Velg en side

av Turid Anne Ruste | okt 7, 2015 | Ensomhet , Parforhold , Tro på seg selv , | 0 kommentarer

Kjenner du deg igjen når jeg sier at du sannsynlig er et JA menneske? Du vil ikke såre andre mennesker. Du ønsker å bli likt av alle. Du synes det er vanskelig å si NEI. Det er mange grunner til at man sier JA hele tiden.

Mange, spesielt kvinner er lite flink til å si NEI når de mener NEI. De sier stort sett JA helt til de merker at nok er nok. Mange angrer med en gang de har sagt JA. Det mange tror er at de blir godt likt om de sier JA. Mange er redd for ikke å bli likt. Få tenker på at de faktisk blir mer respektert om de sier NEI når de mener NEI.

Jeg hadde Solveig på et kurs, hun slet veldig med å si NEI. Solveig sa JA til alt, dugnad, bake kaker til venner og bekjente, være med i komiteer osv. Solveig skulle øve seg til neste kurskveld med å bruke en enkel teknikk for å si NEI. Teknikken var å være forståelsesfull og samtidig si NEI på en så positiv måte som mulig. Solveig skulle kjenne etter om hun virkelig hadde lyst og tid til å gjøre det hun ble spurt om. For Solveig hadde det blitt for mye JA og hun hadde begynt å slite med helsen sin. Hun følte også at det gikk ut over mann og barn. Solveig fikk prøve å si NEI, ganske fort. Hun fikk en telefon fra sin bror som spurte om hun kunne hjelpe ham. Hun brukte teknikken og svarte NEI: Broren slengte på røret, men ringte snart tilbake. Han ringte tilbake for å sjekke om hun virkelig mente det. Han var sjokkert av at Solveig svarte Nei, for hun sa jo alltid JA. Broren sa at han ble imponert over at hun sa NEI. Broren fikk respekt for Solveig fordi hun turte å si NEI. For Solveig ble det en utrolig positiv opplevelse og hun var glad hun turte å si NEI. Hun lærte masse av det. Ikke minst å kunne ta vare på seg selv og sin lille familie. Hun hadde savnet å være litt aktiv for seg selv med sine egne hobbyer og nå var neste mål; å kunne fokusere på litt alene tid for seg selv og sin hobby.

Det er kun første gang det er vanskelig å si NEI og ikke JA som man alltid gjør. Du må øve på det, like mye som du øver på andre ting som f.eks å lære å spille piano, å gå fortere, løpe raskere, strikke osv. Ofte sier man JA fordi man tror at andre forventer et JA. Men hvem tar man hensyn til da?

Om Maddam Debattregler Linklove Kontakt
Trykk for å søke
Aktuelt Kultur Internasjonalt Hjemmefronten Minoriteter
Temaer
20/02/2017 av Sunniva

Velg noe som lønner seg

Hva sa lærerne og veilederne på videregående til deg da du skulle bestemme hva du skulle søke på av universitets- eller høyskolestudier? Sa de at du burde velge noe du har lyst til og som du synes virker interessant?

Jeg har inntrykk av at veldig mange velger noe de synes er interessant og at de blir rådet til det. Slik var det i alle fall for meg, noe jeg stolt Billig Laveste Prisen Billig Salg Populær Huset Samling 4207004 Bicolor Gullring Med Diamanter Nyeste Kolleksjoner Salg På Nettet Ny Ankomst For Salg mrNoG
.

Det er selvfølgelig viktig å velge noe man synes er interessant, men det er også viktig å ikke være naiv. For det er enormt store lønnsforskjeller som venter ferdigutdannede når de endelig står klare med vitnemålet i hånden. Så mitt råd til unge i dag som lurer på hva de skal studere er følgende: Ta en titt på hva du kan forvente deg i lønn når du er ferdig, og velg noe du synes er interessant men som samtidig lønner seg.

Denne måneden kom SSB med den oppdaterte lønnsstatistikken for 2016 . Der kan man nederst i artikkelen laste ned tallene som viser lønnsstatistikken i over 300 ulike yrker. Fri fagbevegelse har tatt en titt på disse tallene og laget en rangert oversikt over gjennomsnittslønn etter yrke . Disse tallene burde alle ta seg en titt på.

Det er mange ting man kunne sagt og denne statistikken. For det er slående hvor store klasseskiller vi har i Norge og vi ser en enorm lønnsforskjell mellom topp og bunn i lista. Og det er før vi i det hele tatt har begynt å se på lønnsforskjellene mellom menn og kvinner og forskjell på heltidsarbeid og deltidsarbeid.

Men en annen ting som er slående er at det finnes utrolig mange eksempler på urimelig store lønnsforskjeller mellom yrker som har like lang utdannelse eller samme nivå med kvalifisering. Og mange av eksemplene viser at kvinnedominerte yrker har lavere lønn enn mannsdominerte yrker. Politibetjenter tjener for eksempel 47 500 kr i måneden i snitt, mens sykepleiere tjener 42 100 kr i snitt. Det er 64 800 kr i forskjell i året. Vernepleiere tjener enda litt dårligere med 41 100 kr i året, til sammenligning med brannkonstabler som kan forvente 45 500 kr. Det er over 50 000 kr i utslag på årslønna.

Men jeg vil også si at det er interessant å se hvor stor forskjell det er i lønn også mellom de typiske kvinnedominerte omsorgsyrkene. Her er noen eksempler:

Så vidt jeg kan forstå er kvalifiseringen til alle disse yrkene en 3-årig bachelorgrad. Og la meg understreke at jeg mener alle disse yrkene burde hatt høyere lønn, men det er veldig rart for meg at det skal være 4 700 kr forskjell i måneden på hva en sykepleier og en barnehagelærer tjener i snitt. Det er altså over 60 000 kroner forskjell i året. Jeg visste ikke at det var slik før jeg så denne oversikten, og det tror jeg at det er mange andre som ikke vet heller.

Jeg vil selvfølgelig avslutte med å si at alle kvinner der ute burde velge realfag, redde verden med å finne løsninger på klimakrisen og at vi alle må kunne forsørge oss selv. Men jeg vet at ikke alle kan eller vil studere realfag, og vi trenger også at både kvinner og menn velger å jobbe innen en hel rekke andre områder. Men da må lønna i mange yrker opp. For å få til det tror jeg at lønnsnivået også i større grad må avgjøre hvilke yrker og utdannelser folk velger seg. Det bringer meg tilbake til til poenget mitt: Velg deg en utdannelse du synes er interessant, men velg også noe som lønner seg.

Bilder:

Money Money , Chris-Håvard Berge , (CC BY-NC 2.0)

Billig Engros-Pris Jingle Øredobber Med Ametyst Lilla Billige Siste Samlingene Rabatt Bla Utløp Bla Billig Opprinnelige Qnc7KYed
, ThaQeLa , Kvalitet Opprinnelige Gjett Grå Hæl Sandal Høy Kvalitet For Salg Beste Engros Online Besøke Nye For Salg ogyI9

Mitt råd: Ta en titt på hva du kan forvente deg i lønn når du er ferdig, og velg noe du synes er interessant men som samtidig lønner seg.

November 15, 2016
Nyte Billig Pris Salg Besøk Nytt Ea7 Drakt Hær Grønn Groen Pre-Ordre For Salg Salg Lav Frakt Gebyr Rabatt Billig Pris iW27lI9GM4
361 Visninger

Som enhver Internett-bruker som noen ganger gjør, og Online Shopping Før du legger inn en bestilling, følge alle mer nettbutikker eie produktet. Selvfølgelig ser vi på den første gangen produktpris og rabatt . sammenlign pris samme produkt ( produkt med samme specs! ) På alle nettbutikker. Post i høst mange kjøpere, spesielt rundt Black Friday Det er " Rabatterte ". Hva kan være mer attraktivt for en kjøper enn en reduksjon av flere hundre lei eller en prosent -25% av normal pris på produktet ? Vel som ... RIGHT PRICE av det reduserte produkt. I nærmer dagen feber Black Friday Noen nettbutikker er å holde alt i en ferie~~POS=TRUNC Der vises priser og rabatter " bomba ". Bomben bokstavelig. i tilfellet Evomag Bomb kutt er så stor at de er Black Friday i måneden og Prisene innhentes fra kutt og X rabatter er Høyere enn normale priser , Vises av andre nettbutikker, noe mer alvorlig.

La oss vise deg en liten "case study" på en samme produkt funnet i alle Evomag , Emag si Altex .

La oss si at vi ønsker å kjøpe en iPhone 5S Lansert av Apple September 2013 Og hvis prisen er noe stabilt. Det er et produkt lansert nylig at vi forventer store variasjoner i pris . ta iPhone 5S og følg specifacatiile være identiske: 16GB lagringskapasitet på farge Space Gray . lagringskapasitet og iblant farge er sigurele elementer som gir variasjoner i prisen på iPhone . Vi ekskluderer alle mobiltelefonleverandører hvor prisen er gitt og et abonnement.

TILBUD Altex, Emag og Evomag for APPLE iPhone 5S 16GB, 4 "8MP, Wi-Fi, Space Gray november 15 2016

Altex

Prisen er 1399,90 LEI Redusert med LEI fra 300 1699,90 LEI .

1399,90 LEI Det er rimelig, men reduserer 300 LEI Det kan ikke påregnes . Det viser en reduksjon fra 1699,90 LEI , men denne prisen er ikke lenger gyldig for en lang tid . En reduksjon av 300 lei ville ha vært rimelig hvis det var laget av gjeldende utsalgspris. Så iPhone 5s Altex kan kjøpe til riktig pris, men det er en redusert pris, som viser tilby på stedet.

Emag

Prisen er 1399,90 LEI og punkt. Uten annen rabatt eller forfremmelse.

Evomag

Prisen er 1429,00 LEI redusert med 25% fra 1899,00 Le LEI .

Konklusjonen er at " den største reduksjonen "Har Evomag. På Evomag "lagre" 470 lei den prisen som vises inial tilby Black Friday, men jeg betale med 30 lei mer enn Emag der det er ingen rabatt på dette produktet, og Altex enn på hvor de viser en reduksjon på 300 lei. Så Evomag har mulighet til å kjøpe et produkt med lav 25%, hvis lav pris er høyere enn standardprisen som vises på andre nettbutikker. Jeg gjentar at produktet er identisk sammenlignet med de tre nettbutikker tilbyr garanti 24 måneders garanti for enkeltpersoner og gratis.

I tillegg til denne "reduksjon" Evomag en tjener dem som pene potentiae kunder. Produktene er vist i en veldig lav pris Er ... " utsolgt ". Ingen kan fortelle oss at disse produktene har blitt solgt til en redusert pris Evomag noensinne. ANAF eller ANPC kan bare gjøre oss lys.

Jeg la merke til dette prisforskjell , Med formål å kjøpe en iPad Mini 4 . P Viser Evomag lav av ungdom er høyere enn andre nettbutikker Og de med "lager" prisene er lavere enn de som er på lager. Med en høyere pris, selvfølgelig.

Se nøye skjermbildet under:

Selv om det er en fargeforskjell, differansen mellom produktet på lager ( iPad Mini 4, 4G, 16GB, Silver ) Og av disse ikke lenger på lager Det er enormt. Denne "tilbud" for å være komplett, produktet nummerert med meg " 4 "Det er det samme mønsteret med de tre første, men med en lagringskapasitet på 64GB. lagringskapasitet Gjør forskjellen i pris, men er et lite problem. Prisen er på nr 4 64 GB ( utsolgt ), Det er lavere enn den reduserte versjonen av 16GB Er Car den "lager leverandør".

Senere Edit:

Her fant jeg den sølv versjonen, iPad Mini 4 / 4G / 64 GB. Prisen for 64GB versjonen er mindre enn den som er "på lager leverandør" av 16GB.

2324,29 Lei - IPad Mini 4 / Silver, 4G, 64GB utsolgt 2499,00 Lei - Redusert med 17% fra 2999,00 Lei, iPad Mini 4 / Silver, 4G, 16GB Stock leverandør .

Artikkel svar tags: villedende priser , feilaktig fremstilling , rabatter falske , Black Friday , prisene Bomba , Evomag , tilbyr Evomag , rabatter Evomag .

.

Pass deg for villedende og kampanjer av Evomag BLACK fredag
Kjøpe Billig Leter Etter Gratis Frakt Engros-Pris Ultra Boost St Sko Eastbay Salg På Nettet Rabatt Kjøp Kjøpe Billig Forsyning I5gr95LV

Informasjon

Siste nyheter

Kontaktinformasjon

+47 96 7000 62

Beco Verden Av Aquasports Badslippers Nye Stiler Beste Prisene Billig Online Kjøpe Billig Profesjonell Gode Tilbud Salg På Nettet Ren Og Klassisk 9y02Vx
Zign Veterboots 100% Garantert For Salg VmnMpyKr8S

Torggata 16, 0181 OSLO

Send en melding